Mikey's Bike Adventures
IMG_2880

WIE IS MIKEY'S BIKE ADVENTURES?

Voordat ik in 2008 startte met Mikey's Bike Adventures was ik werkzaam bij Rocca sport in Gulpen als hoofdinsteructeur. Daarvoor was ik jarenlang fietsmonteur/verkoper. De kennis, het enthousiasme en de professionaliteit die ik daar heb opgedaan was de basis van Mikey's Bike Adventures. In de 6 jaar dat ik werkzaam was bij Rocca heb ik tevens een externe buitensport opleiding gevolgd bij het Cios in Sittard wat het verhaal compleet maakte. Met alle kennis en entousiasme van het lesgeven bij Rocca, de jarenlange opgedane mountainbike ervaring vielen uiteindelijk alle puzzelstukken op z’n plaats en Mikey’s Bike Adventures was geboren. 

Naast Mikey's Bike Adventures werk ik bij Roger Wijnen Sportief Fietsen als technicus en verkoper. De perfecte combinatie van lesgeven, het sleutelen aan bikes en advies geven in de winkel. 

Vooral het enthousiasme en de kennis overdragen aan anderen is de reden dat ik training geef. Of dat nu een basis training is of een advanced training. Iedere training blijft te gek.

In de 10 jaar dat ik nu bezig zijn met Mikey's Bike Adventures is er redelijk wat veranderd. Zo ben ik gestart in 2008 met 3 XC trainigen en 1 Freeride training. De laatste jaren heeft zich dat behoorlijk uitgebreid. Zo zijn er nu 4 soorten XC trainingen, van Xc tot Enduro Advanced, 2 Freeride trainingen, een workshop voor je bike en 2 gave Enduro Camps staan nu op de agenda.

Met de gedrevenheid en het constant evalueren van de trainingen en mezelf heb ik Mikey's Bike Adventures door de jaren heen naar een hoger level getild. De afgelopen jaren komen er steeds meer gevorderde en vergevorderde op training die hun skills naar een hoger level willen tillen.

De passie die ik uitdraag doe ik samen met Cube Bikes. In 2012 heb ik hun gecontacteerd voor een samenwerking om hun merk en lifestyle te mogen uitdragen tijdens mijn activiteiten. Ze waren gelijk enthousiast over het idee en sindsdien ben ik ambassadeur voor Cube Bikes Nederland.
 

  #sharethepassion  #thenextlevel  #pushyourlimits  #boostyourride  #moreskillsismorefun