Mikey's Bike Adventures
IMG_3971[1]

MIKEY'S BIKE ADVENTURES?

Voordat we startte met Mikey's Bike Adventures was ik jarenlang werkzaam in de buitensport bij Rocca Sport&Adventures en werkzaam in diverse bikeshop als verkoper en monteur. De kennis van het lesgeven in de outdoor icm met de jarenlange wedstrijd ervaring in Xc, Dual-Slalom, Downhill en Enduro vielen uiteindelijk alle puzzelstukken op z’n plaats en Mikey’s Bike Adventures was geboren. 

Naast Mikey's Bike Adventures ben ik nu nog steeds werkzaam in de bikeshop Roger Wijnen Sportief Fietsen als technicus en verkoper. Een ideale balans van lesgeven, sleutelen aan bikes en advies geven in de winkel. 

In de jaren dat we nu bezig zijn met Mikey's Bike Adventures is er redelijk wat veranderd. Zo zijn we gestart in 2008 met een paar trainingen. Nu hebben we een behoorlijk breed aanbod in gevorderde Xc/enduro, freeride trainingen en 3 verschillende enduro camps.
Het is zo gaaf om te zien hoeveel bikers we de door de jaren enthousiast gemaakt hebben en naar een hoger level getild hebben. 

De passie die we uitdragen tijdens de trainingen en camps doen we samen met Cube Bikes Nederland. Een zeer fijne partner die waanzinnig goede bikes maken en waar we sinds 2012 mee samen werken. 
 

  #sharethepassion  #thenextlevel  #pushyourlimits  #boostyourride  #moreskillsismorefun