Agenda

Lago di Garda Epic E-bike Enduro Experience

 • zaterdag 19 oktober 2024
 • Gardameer, Italie
 • Nu €300 Early Bird korting t/m eind maart

Mikey's E-Bike Enduro Camp:

Ga mee met ons nieuwe Enduro E-bike Adventure Experience aan het Gardameer. Een week waar we je e-bike skills naar The Next Level tillen! We nemen je mee naar de mooiste plekjes, je rijdt over de mooiste singletracks met fantastische vergezichten en afdalingen tot 2000 afdaal meters. En dan nog niet te spreken over de mooie historische dorpjes met Italiaanse koffiezaakjes, pizzeria’s en ijssalons die het tot een waar paradijs maken. 

Mikey's E-bike Enduro Camp is een supergave week waar we je e-bike skills naar The Next Level tillen. 1 week lang rij je in een kleine groep met 6 personen over de stoerste en vetste trails en kom je langs de mooiste plekjes van het Gardameer. We hebben een zeer mooie selectie van trails  waar alles aan bod komt gedurende het camp: van flowy tot uitdagende rots passsages.  Je overnacht in een mini appartement op Camping Arco. We hebben 3 mini appartementjes die voorwien zijn van een mini keuken, eigen douche, een ruim stapelbed en een 2 persoonsbed. Je verblijft met 2 personen per appartement.

 

Enduro Camp, Lago di Garda - €1495,- 
 • Met maximaal 6 personen.
 • Pre Enduro tour op het 3-landenpunt in Vaals.
 • 7 overnachtingen in een mini appartement op Camping Arco.
  (1 mini appartement per 2 deelnemers)
 • Eten en drinken tijdens ontbijt en avondeten. Incl. lunchbroodjes voor onderweg.
 • Welkomstdrankje.
 • 2 Transfers met Bikeshuttle Torbole.
 • 1 Week lang privé begeleide tochten door Mikey en Sander.
 • Veel skills momenten.
 • Workshop suspensionset-up. (op de trail)
 • De hele week veel persoonlijke aandacht met videoanalyse.
 • Goodie.

Wat het biken betreft:
Het klimmen gedurende de week verschilt van 150 tot 900hm per dag. Het meeste hoogtemeters doen we d.m.v. eigen uplift.  Dit zorgt ervoor dat je meer afdaalt dan klimt.

Gedurende de week is er veel aandacht voor het technische aspect van jou en je E-bike. We hebben mooie technsiche passages bergop waar je bike van binnen en buiten leert kennen. We laten je zien hoe je beter technisch leert klimmen met een e-bike, welke ondersteuning je nodig hebt en je hoe je de kracht controleert als je met meer ondersteuning bergop rijd. Passages die je voor onmogelijk beschouwt leren we je te bedwingen. 

Meer info vind je terug op de pagina: More Info

Lago di Garda

Reserveren! 

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt een e-mail om je reservering te bevestigen. Let op dat je in deze mail je reservering dient te bevestigen met de link, anders wordt jullie/jouw reservering niet in behandeling genomen!